סדנת עוגות שמרים

פרטי הסדנא

בסדנא זו נלמד את יסודות הבצק השמרים וניצור מגוון מאפים טריים ומרשימים בעיצובים שונים. נלמד כיצד להכין בצק שמרים איכותי, לתפח אותו נכון ולשלב טכניקות אפייה מקצועיות, שיביאו לתוצאה מושלמת בכל פעם. תגלו איך ליצור מאפים טעימים ומעוררי תיאבון שיגרמו לכולם להתאהב.

תפריט

קרם פטסייר – קרם עשיר ומלטף שישדרג כל מאפה עם טעמים מתוקים ומשובחים.
סינבון קלאסי – קינוח מפנק וממכר עם ציפוי קינמון מפתה.
קראנץ – מאפה מתוק פריך וממכר, שילוב של בצק פריך ותוספות מעולות.
רוגלך – מאפה קליל ומפנק עם מילויים שונים שיגרמו לכולם ללקק את האצבעות.
פוקצה מתוקה – פוקצה אפויה עם תוספות מתוקות כמו שוקולד, פירות יער ותבלינים משתנים.

להזמנת סדנה לעוגות שמרים בתאריך 05.05.2025 לחץ כאן

להזמנת סדנה לעוגות שמרים בתאריך 19.05.2025 לחץ כאן

להזמנת סדנה לעוגות שמרים בתאריך 09.06.2025 לחץ כאן

להזמנת סדנה לעוגות שמרים בתאריך 23.06.2025 לחץ כאן

נוהלי הרשמה

• ההרשמה מתבצעת דרך האתר, ניתן לקבל גם מידע בטל': 04-6728591/552.

• ההשתתפות בסדנה מגיל 18 בלבד, מגיל 14 בליווי מבוגר משתתף.

• כל מי שמגיע לסדנה בין אם הינו מלווה ובין אם הינו צופה מחויב בתשלום מלא.

הופעה אישית

יש להגיע לסדנאות עם נעליים סגורות, לא מחליקות וחולצה עם שרוולים. כל משתתף מקבל סינר מתנה.

• כל סדנה אורכת כ- 3 שעות.

מתכונת הסדנאות

הדגמות השף והתנסות מעשית פעילה. את התוצרים מהסדנאות אוכלים במהלכם או בסיומם ולעיתים ניתן לקחת הביתה. (בסדנאות הקונדטוריה)

• ייתכנו שינויים בחומרי הגלם בהם משתמשים בסדנה בהתאם לזמינות במלאי ולעונות השנה.

• קיום הסדנא מותנה בהרשמה של מינימום 8 משתתפים (ועד 16 משתתפים).

• המעוניינים להגיע כקבוצה (יותר מ-6 משתתפים) יצרו קשר עם המשרד להזמנת סדנה פרטית.

כמות משתתפים

עד 12 משתתפים, מותנית בהרשמה של מינימום 8 משתתפים.

למי זה מתאים?

הסדנה מתאימה מגיל 14 ומעלה. משתתפים בגילאי 14-17 נדרשים להגיע בליווי מבוגר.

מה להביא?

להגיע עם נעליים סגורות ובגדים נוחים לעבודה.

למי זה מתאים?

הסדנה מיועדת לכל מי שאוהב אפייה ורוצה להעמיק את הידע והמיומנויות שלו בעבודת הבצק השמרים. אין צורך בניסיון קודם – כל מי שרוצה ללמוד כיצד להכין מאפים טעימים ומרשימים מהבסיס ימצא כאן חוויה מרתקת ומעשירה.

מה מחכה לכם בסדנה?

חוויה קולינרית מעשירה שבה תכירו את עולם בצק השמרים לעומק. תלמדו טכניקות מקצועיות להכנת מאפים טריים ומפנקים, שיתחברו לכל שולחן ואירוח. עם הדרכה מקצועית, תצאו עם ידע וכלים שישדרגו את האפייה הביתית שלכם.

לשדרוג החוויה

כל סדנה נפתחת עם קפה ומאפה טרי וממשיכה עם יין משובח תוך כדי הכנת המאכלים.

תנאי תשלום וביטול עסקה

• ניתן לבטל השתתפות בסדנה בהודעה מראש בכתב וזאת עד 7 ימי עסקים טרם מועדה המקורי את ההודעה יש למסור בהודעה בדואר אלקטרוני ל- Hagitra@rimonimcollege.co.il. לאחר המועד הנ"ל לא ניתן לבטל השתתפות בסדנה כנגד זיכוי כספי כלשהו.

• במקרה של הודעה מראש על ביטול כאמור, יינתן זיכוי כספי מלא.

• פחות מ-7 ימי עסקים ועד 3 ימי עסקים טרם מועדה של הסדנה, יוכל הלקוח לבקש לדחות השתתפותו בסדנה ולהירשם על בסיס מקום פנוי, לסדנה זהה או אחרת באותה עלות. דחיית המועד תהיה למועד שיקבע בתוך שלושת החודשים העוקבים למועד ההזמנה המקורי. *ניתן לדחות/לשנות תאריך השתתפות בסדנא פעם אחת בלבד ללא אפשרות ביטול.

• 3 ימי עסקים ופחות טרם מועד הסדנה – לא ניתן לבטל או לדחות והלקוח יחויב בדמי השתתפות מלאים בסדנה, אף אם לא השתתף בה.

• ניתן להעביר ההשתתפות לאורח אחר בכל זמן ללא חיוב ובלבד שנמסרה על כך הודעה בכתב לפי הפרטים לעיל.

• מכללת רימונים ראשית לבטל/לדחות סדנה. במקרה של ביטול יינתן זיכוי מלא, במקרה של דחיה הלקוח יהיה רשאי להודיע תוך 7 ימי עסקים על ביטול ויינתן זיכוי מלא, בהעדר הודעת ביטול יהיה רשאי להשתתף במועד החדש שייקבע.

הירשמו כעת לסדנא

גלריית תמונות

סדנאות חד פעמיות

אולי יעניין אותך גם:

תפריט נגישות